Slagboom-salto te leen voor verhuizers

Sinds kort heeft de BC de beschikking over een salto-sleutel van de slagboom bij de parkeerplaats, die we kunnen uitlenen aan mensen die verhuizen en met een auto het terrein op willen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt de sleutel reserveren via deze website en vervolgens bij één van ons ophalen.

We verzoeken je om niet in het overdekte gedeelte van de parkeergarage te parkeren, zodat (betalende) parkeerplaats-huurders daar blijvend terecht kunnen. Laden en lossen in de garage kan natuurlijk wel, maar zorg er dan voor dat je geen parkeerplaatsen blokkeert.

DUWO staat het ons helaas niet toe om de sleutel uit te lenen aan mensen die auto-bezoek verwachten. Zij kunnen parekeren op de parkeerplaats van de faculteit Bouwkunde (aan het Zuidplantsoen).

We zijn online

Na de nodige dagen en avonden nerden en schrijven is het moment daar: de Michiel de Ruyterweg heeft een eigen website. Je vindt hier van alles: nuttige informatie over bijvoorbeeld huurtoeslag, servicekosten en mededelingen vanuit DUWO, maar ook de mogelijkheid om onze gemeenschappelijke beamer te reserveren.

Met welke regelmaat updates worden gepost zal afhangen van hoeveel nieuws er te melden is. Mocht je zelf nog ruimte voor verbetering zien, laat het aan ons weten.