Bewonerscommissie

Hoi! Net als een aantal studentencomplexen heeft de Michiel de Rutyerweg een bewonerscommissie (BC). We stellen ons graag even aan je voor!

Tim Leferink studeert sinds 2010 Elektrotechniek en woont sinds maart 2012 in het pand. Hij houdt zich in zijn vrije tijd bezig met allerlei elektronicaprojectjes en klust ook regelmatig.

Ymie Neutenboom studeert sinds 2009 in Delft (Aerospace Engineering) en woont sinds 2014 in het pand. Sinds 2017 zet ze zich in voor de Michiel de Ruyterweg als deel van de bewonerscommissie – als ze geen rally aan het rijden of auto aan het pimpen is.

Julian Kaihatu studeert sinds 2013 Industrial Design Engineering en woont sinds 2016 in het pand. Naast zijn studie maakt hij jazzmuziek bij Groover of is hij te vinden als bediening in een Delfts restaurant. Sinds 2020 versterkt hij de bewonerscommissie. 

Tim Meijer studeert sinds 2015 in Delft (Applied Earth Sciences) en woont sinds 2021 in het pand. Naast dat hij natuurlijk dagelijks aan het genieten is van zijn stenencollectie, heeft hij ook tijd om deel te nemen aan de bewonerscommissies van de Michiel de Ruyterweg.

Als BC vormen wij de schakel tussen de huurders en DUWO. Wij doen ons best de gemeenschappelijke belangen van alle huurders te vertegenwoordigen en het op die manier nog prettiger te maken om op de Michiel de Ruyterweg te wonen. Een paar taken komen jaarlijks terug, zoals het controleren van de servicekostenafrekening, maar daarnaast zijn we continu op zoek naar verbeteringen. Een paar wapenfeiten:

  • We kijken samen met DUWO en WijWonen hoe we de fietsparkeerplekken kunnen verbeteren, bijvoorbeeld door er meer aan te leggen of te zorgen voor een vaste fietspomp.
  • We hebben gezorgd voor de plaatsing van glasbakken in de grofvuilruimte.
  • We hebben gezorgd voor betere schoonmaak van de houten bankjes en trappen aan de binnenplaatsen.
  • Sinds 2016 kunnen bewoners bij ons terecht voor een sleutel van de slagboom die de parkeerplaats afsluit, om in geval van verhuizing toch met de auto op het terrein te kunnen.